Licht en geluid verhuur

Licht en geluid huren voor elk event


Wanneer u met uw bedrijf een feest of evenement organiseert komt er heel wat bij kijken. Een goede planning is strikt noodzakelijk en ligt aan de basis van een perfecte uitvoering. Als alles klaar is en de uitvoering van start kan gaan mag uiteraard het licht en de muziek niet ontbreken. Het lijkt misschien banaal maar om je bezoekers het perfecte wauw-gevoel te laten beleven is het belangrijk dat u hele evenement tot in detail geperfectioneerd wordt. Licht en geluid vormen daar nu éénmaal een essentieel onderdeel in. Licht en geluid zijn namelijk een extra dimensie die kunnen zorgen voor sfeer, vulling van lege momenten en uw publiek geëntertaind houden maar wat is er nu allemaal precies mogelijk bij licht en geluid verhuur?

Drive-in shows


Er worden u tegenwoordig allerhande licht en geluid verhuur elementen aangeboden die u kunnen helpen om van uw evenement een succes te maken. Om te beginnen zijn er de drive-in shows. Binnen dit type worden u twee verschillende pakketten aangeboden. Het eerste is een feestpakket die geschikt is voor evenementen tot 50 personen. In dit pakket wat u voor een kleine driehonderd euro kunt krijgen zijn een vier uur durend optreden van een professionele dj, de op- en afbouw van en de verhuur licht en geluid installatie inbegrepen. Daarnaast is er een ander pakket wat geschikt is voor evenementen tot 100 personen met extra opties als bijkomende belichting om meer sfeer te scheppen op de locatie van uw evenement. Naast pakketten worden u ook allerhande apparatuur aangeboden. Van microfoons tot mengpanelen over speakers en bekabeling of extra geluidsversterkers, dj-sets en sound sets. Het is allemaal te huur tegen scherpe prijzen. Daarnaast kunt u voor verhuur licht en geluid een offerte aanvragen voor uw gedetailleerde bestelling. Hierop krijgt u een mooi overzicht van wat uw bestelling of gewenste materiaal ongeveer zal kosten en kunt alles perfect inplannen binnen de budgetten van uw bedrijf of organisatie.

DJ-set huren


Naast licht- en geluidsinstallaties, al dan niet in pakketten kunt u ook kiezen voor een volledige dj-set. Die set omvat de volledige truss installatie die nodig is alsook de geluidsinstallatie met speakers, mengpaneel, bekabeling, enzovoort ... Het werd zonet aangehaald maar ook voor truss installaties en rigging (railsystemen voor theaterdoeken) kunt u hier terecht. Een offerte kunt u makkelijk en op maat aanvragen.Tot slot rest mij enkel nog u veel succes te wensen bij de voorbereiding en uitvoering van uw evenement.