Drive in Show huren Gelderland

Drive in Show huren bij S4U uit Gelderland?


Als u op zoek bent naar de juiste verlichting, geluidsinstallatie of een complete drive in show in Geldermalsen, Zaltbommel, Gorinchem, Culemborg of een andere plaats? Dan biedt S4U de oplossing voor elk evenement.
Wij zijn een veelzijdig bedrijf dat beschikt over de juiste kennis en vaardigheden op het gebied van alle soorten evenementen. Wij zijn in staat om uw wens te vertalen naar de perfecte werkelijkheid en beschikken daarom over verschillende technici die verstand van zaken hebben.

Audio apparatuur huren in Gelderland


S4U beschikt over apparatuur van topkwaliteit en zorgt ervoor dat uw bezoekers de ultieme beleving gaan ervaren en veel plezier zullen hebben. Zo is licht een belangrijke factor als u een goede sfeer wilt creëren op een evenement. Wij beschikken over verschillende soorten verlichting en hebben voor elke gelegenheid het juiste licht op voorraad. Wij verhuren bijvoorbeeld spots die een podium of spreker kunnen uitlichten, maar ook bewegend licht, parren, lichteffecten, podiumlicht, rookmachines en lichtcontrollers. Daarnaast kun je natuurlijk niet om het juiste geluid heen. Of het nu gaat om een bruiloft, congres, beurs, modeshow of bijvoorbeeld het lanceren van een product; elk evenement valt of staat met het juiste geluid. Wij kunnen in die behoefte voorzien en hebben alles in huis: geluidsets, microfoons, mengpanelen, versterkers, lichtcontrollers en dj-gear. Of huur een lichtshow bij S4U.

Naast licht en geluid zorgt tegenwoordig ook het visuele aspect een belangrijke rol. Voor die ultieme beleving kunnen wij led-schermen verstrekken. Die zorgen ervoor dat bijvoorbeeld uw presentatie er gelikt uitziet en dat uw evenement de juiste visuele ondersteuning krijgt. Door de modulaire opbouw is bijna elke vorm en formaat te realiseren. Ook kunt u een complete drive in show huren.

De perfecte drive in show van S4U uit Beesd Gelderland


Als u op zoekt bent naar de juiste invulling van uw feest, dan hebben wij u genoeg te bieden en kunt u een drive in show huren.
S4U biedt namelijk verschillende feestpakketten die bestaan uit een complete geluidsset, een lichtshow en een echte S4U-dj; dit voor feesten variërend van 50 tot 300 personen. De hoeveelheid van de beschikbare apparatuur hangt af van uw budget en bevat discolampen, uplights, movingheads en een geluidssysteem (950/ 1900/ 2500 Watt). Het op- en afbouwen en de reiskosten zijn hierbij ook inbegrepen. Daarnaast bieden wij ook pakketten voor grotere evenementen en dus ook voor meerdere personen. Dan komen wij met een luxe dj-booth dat voorzien is van ledverlichting. Afhankelijk van uw budget zorgen wij voor het juiste geluidsysteem (1900 / 2500 Watt) en een variërend aanbod van discospots, uplights, movingheads en/ of een sterrendoek.

Kortom: Bent u op zoek naar de juiste apparatuur en de kennis en vaardigheden die daarbij komen kijken, neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee!