Ledscherm huren

Ledscherm huren?


Bent u op zoek naar een huur ledscherm voor uw evenement of feest? Dan bent u bij Solutions 4 you aan het juiste adres. Als verhuurder van apparatuur voor evenementen verzorgen we voor diverse evenementen en feesten de audio, licht en video apparatuur. Elke situatie vraagt om een andere aanpak en daarom voorzien wij u graag van een persoonlijk advies op maat. Op die manier weet u zeker dat u een scherm kiest dat past bij uw situatie.

Huur het LED scherm van je keuze


Het type ledscherm dat past in uw situatie is van veel verschillende factoren afhankelijk. De belangrijkste factor is misschien wel de benodigde grootte. Hoe groot is de kijkafstand tussen de kijker en het ledscherm? Door een antwoord te geven op deze vraag, kunt u al veel beter inschatten welke grootte u nodig heeft. Wij verhuren ledschermen in diverse groottes aan. Zo weet u zeker dat u een videoscherm heeft wat zorgt voor de ultieme kijkervaring tijdens uw evenement! Wij leveren enkel LED schermen van A-merken. U kunt kiezen uit gerenommeerde merken zoals Philips, Samsung en LG. Al deze schermen zorgen voor een professionele uitstraling, tegen een aantrekkelijke prijs. Verder zijn onze ledschermen multi-inzetbaar. Zo worden ze veel ingezet bij congressen, bedrijfsfeesten, verjaardagen, bruiloften en andere gelegenheden.

LED schermen van S4U Events


Solution 4 you is dé verhuurpartner voor al uw gelegenheden. U kunt de apparatuur bij ons afhalen, of we bezorgen deze netjes bij u op locatie. Dit is volledig afhankelijk van uw wensen. Regelmatig vindt u bij ons ook interessante aanbiedingen. Wilt u dus een ledscherm huren? Dan zit u bij ons helemaal goed.
Ook voor outdoor ledschermen kunt u bij ons terecht. Deze zijn perfect voor het uitzenden van bijvoorbeeld voetbalwedstrijden in de buitenlucht of voor het projecten van reclameboodschappen tijdens buiten-evenementen zoals festivals of voetbalwedstrijden.

Daarom kiest u voor Solutions 4 you uit Beesd:

  • Jarenlange ervaring in verhuur
  • Perfect voor evenementen en feesten
  • Groot verhuuraanbod, waaronder audio- en videoapparatuur
  • Gebruik van nieuwe technieken
  • Volledige ontzorging
  • Altijd een oplossing die bij u past

Verhuur ledscherm


Organiseert u binnenkort een evenement of feest waarbij u tijdelijk een ledscherm nodig heeft? Informeer dan gerust eens vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Heeft u vragen over het ledscherm dat het beste past in uw situatie? Ook dan voorzien we u graag van een persoonlijk advies. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies welk ledscherm geschikt is voor uw evenement. Met de verhuur van S4U events wordt uw evenement gegarandeerd een succes!